Fishburger Special

Du behöver ca 8 fiskpinnar 1 liten (ca 300 g) squash 3 tomater 1/2 purjolök 1-2 msk margarin eller olja salt pepparmix 4 hamburgerbröd eller...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • ca 8 fiskpinnar
  • 1 liten (ca 300 g) squash
  • 3 tomater
  • 1/2 purjolök
  • 1-2 msk margarin eller olja
  • salt
  • pepparmix
  • 4 hamburgerbröd eller andra portionsbröd
  • köpt remouladsås

Gör så här

1
Stek fiskpinnarna i en del av matfettet enligt anvisningen på förpackningen. Förbered grönsakerna under tiden. Ansa och skiva squashen ganska tunt. Skär tomaterna i klyftor. Ansa, skölj och strimla purjon.

2
Ta upp fiskpinnarna och håll dem varma.

3
Fräs grönsakerna några minuter i resten av matfettet tills de är mjuka. Smaksätt med salt och pepparmix. Värm bröden och lägg på grönsakerna, fiskpinnarna och en klick remouladsås.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top