Hamburgerrulle

Du behöver 12 skiva hamburgerkött (ca 130 g) 1 dl kesella (1 procent fett) 1.5 dl parmesanost eller liknande 2 krm svartpeppar rucolasallad eller liknande...

Tillagningstid: 20 minuter
10 portioner

Du behöver

  • 12 skiva hamburgerkött (ca 130 g)
  • 1 dl kesella (1 procent fett)
  • 1.5 dl parmesanost eller liknande
  • 2 krm svartpeppar
  • rucolasallad eller liknande

Gör så här

1
Lägg ut hamburgerskivorna (3 skivor horisontellt och fyra vertikalt) lite omlott på en bit plastfilm.

2
Blanda resten av ingredienserna och fördela det över köttet.

3
Rulla ihop med hjälp av plastfilmen till en rulle med ca 30 cm längd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top