Laxrullar

Du behöver 200 g gravad lax i tunna skivor ca 1/2 dl kesella (1 procent fett) 1 krm vitpeppar 1-1 1/2 dl klippt gräslök 2-3...

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 200 g gravad lax i tunna skivor
  • ca 1/2 dl kesella (1 procent fett)
  • 1 krm vitpeppar
  • 1-1 1/2 dl klippt gräslök
  • 2-3 krm ingefära
  • 1/2 tsk farinsocker

Gör så här

Lägg ut laxskivorna lite omlott på ett underlag av plastfilm. Blanda resten av ingredienserna och fördela det över fisken. Rulla ihop med hjälp av plastfilmen till en rulle med ca 20 cm längd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top