Keso- och avokadosallad

Du behöver 2 st avokado 250 g keso 1 tsk dijonsenap 0.5 msk pepparrot färskriven 0.5 tsk salt 1 krm vitpeppar kött rökt i tunna...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 st avokado
  • 250 g keso
  • 1 tsk dijonsenap
  • 0.5 msk pepparrot färskriven
  • 0.5 tsk salt 1 krm vitpeppar
  • kött rökt i tunna skivor

Gör så här

1
Arbetsgång för bra planering:

2
Blanda samman röran och fyll den i koppar. Täck med plast och sätt i kylskåp. Lägg på köttskivorna i serveringsögonblicket.

3
Laga så här:

4
Mosa skal- och kärnfri avokado med keso och senap. Smaka av med pepparrot, salt och peppar. Klicka smeten i små koppar eller vida pytsar att serveras som entrérätt.

5
Garnera med skivor av rökt kött. Ibland använder Christer Falkholt rökt bäver från Dalslands vattendrag.


Kommentar:
Klicka på länkarna för fler recept från Falkholts krog i Dalsland!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top