Nässelpastejer

Du behöver 200 g nässlor väl avrunna och förvällda 1 msk vetemjöl 3 st ägg 1 dl mjölk 2 krm salt 0.5 krm vitpeppar Till...


6 portioner

Du behöver

  • 200 g nässlor väl avrunna och förvällda
  • 1 msk vetemjöl
  • 3 st ägg
  • 1 dl mjölk
  • 2 krm salt
  • 0.5 krm vitpeppar

Till formarna (1 dl stora):

smör

Gör så här

Blanda alla ingredienser. Smaka av. Fördela smeten i välsmorda formar. Ställ i kastrull med vatten i botten. Lägg på lock och låt pastejerna sjuda i 20 minuter. Servera med exempelvis skagenröra, romkorn och/eller liknande.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top