Du behöver
- 1 pkt vete-tortillas
- 2 st röda paprikor
- 2 st philadelphiaost
- 4 dl parmesanost eller cheddarost
- 2 st pesto burkar
Gör så här
Sätt ugnen/grillen på 275 grader. Skär paprikorna i klyftor och ta ur kärnorna. Grilla klyftorna med skinnsidan upp tills skinnet blir lite svartbubbligt. Låt ånga av i plastpåse. Dra av skalen och skär dem i strimlor. Bred Philadelphiaosten över tortillabröden. Strö över den rivna osten. Lägg en sträng med paprikastrimlor mitt på och klicka över rikligt med pesto. Rulla ihop tortillabröden hårt och stek i lite olja på alla sidor. Låt svalna och skär varje rulle i fem delar. Servera stående på ett stort fat.
Buffétips!
Förutom sallader, såser, ostar, bröd och småplock kan det kännas bra att ställa fram något mer matigt på buffébordet. Recepten är från boken “Festen kan börja”, Ica bokförlag.