Tortillarullar

Du behöver 1 pkt vete-tortillas 2 st röda paprikor 2 st philadelphiaost 4 dl parmesanost eller cheddarost 2 st pesto burkar Gör så här Sätt...


20 portioner

Du behöver

  • 1 pkt vete-tortillas
  • 2 st röda paprikor
  • 2 st philadelphiaost
  • 4 dl parmesanost eller cheddarost
  • 2 st pesto burkar

Gör så här

Sätt ugnen/grillen på 275 grader. Skär paprikorna i klyftor och ta ur kärnorna. Grilla klyftorna med skinnsidan upp tills skinnet blir lite svartbubbligt. Låt ånga av i plastpåse. Dra av skalen och skär dem i strimlor. Bred Philadelphiaosten över tortillabröden. Strö över den rivna osten. Lägg en sträng med paprikastrimlor mitt på och klicka över rikligt med pesto. Rulla ihop tortillabröden hårt och stek i lite olja på alla sidor. Låt svalna och skär varje rulle i fem delar. Servera stående på ett stort fat.


Kommentar:
Buffétips!
Förutom sallader, såser, ostar, bröd och småplock kan det kännas bra att ställa fram något mer matigt på buffébordet. Recepten är från boken “Festen kan börja”, Ica bokförlag.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top