Laxtunnbrödsrullar

Du behöver 8 st tunnbröd plattor mjukt gravlaxsås (hovmästarsås) lax ca 30 tunna stora skivor gravad 20 st körsbärstomater halverade tandstickor eller cocktailpinnar Gör så...


40 portioner

Du behöver

  • 8 st tunnbröd plattor mjukt
  • gravlaxsås (hovmästarsås)
  • lax ca 30 tunna stora skivor gravad
  • 20 st körsbärstomater halverade tandstickor eller cocktailpinnar

Gör så här

Bred på ett tunt lager sås på tunnbrödsplattorna, lägg på laxskivor. Rulla ihop och stick ner 5 pinnar med en halv tomat utmed varje rulle. Dela rullarna i fem bitar med en pinne i varje. Lägg dem på fat. Täck över med fuktad kökshandduk och plast ovanpå för att rullarna inte ska torka på ytan. Förvara kallt till servering.


Kommentar:
Detta är ett av flera recept som ingår i Icakurirens härliga försommarbuffé!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top