Melonbål

Du behöver 1 st galiamelon i tärningar apelsin eller 4 cl Cointreau 4 cl konjak 3 st vin flaskor halvtorrt vitt 1 st vin flaska...


20 portioner

Du behöver

  • 1 st galiamelon i tärningar
  • apelsin eller 4 cl Cointreau
  • 4 cl konjak
  • 3 st vin flaskor halvtorrt vitt
  • 1 st vin flaska mousserande
  • 1 l istärningar

Gör så här

Lägg melonbitarna i en skål, tillsätt finstrimlat apelsinskal eller likör, konjak och vitt vin. Låt dra i kylen. Tillsätt mousserande vin och isbitar.


Kommentar:
Detta är ett av flera recept som ingår i Icakurirens härliga försommarbuffé!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top