Tomatsallad med feta

Du behöver 20 st tomater små vanliga 500 g fetaost 4 st pesto à 180 g olja ev. droppar av med basilikasmak gourmetsalt färska basilikablad...

Tillagningstid: 5 minuter
20 portioner

Du behöver

  • 20 st tomater små vanliga
  • 500 g fetaost
  • 4 st pesto à 180 g
  • olja ev. droppar av med basilikasmak
  • gourmetsalt färska basilikablad

Gör så här

Dela tomaterna i halvor eller klyftor. Lägg dem med snittytan uppåt på ett fat. Tärna eller smula fetaosten över. Klicka på pesto strax före servering och droppa på olivolja. Salta lätt och garnera med färska basilikablad.


Kommentar:
Detta är ett av flera recept som ingår i Icakurirens härliga försommarbuffé!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top