Grönsakscouscous

Du behöver couscous till 4 portioner 1 pkt saffran 1/2 g 1 st paprika gul 1 st paprika orange 1 dl persilja finhackad 4 st...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • couscous till 4 portioner
  • 1 pkt saffran 1/2 g
  • 1 st paprika gul
  • 1 st paprika orange
  • 1 dl persilja finhackad
  • 4 st tomater

Gör så här

1
Tillaga couscous enligt anvisningarna på förpackningen men blanda ner saffran i det kokande vattnet innan du häller i grynen.

2
Skölj, kärna ur och tärna paprikorna mycket fint. Finhacka persiljan. Tärna tomaterna fint. Blanda alla ingredienserna och servera couscous till lammfärsbiffarna med myntasås eller fetaostkräm.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top