Yoghurtsås

Du behöver 2-3 dl matlagningsyoghurt 1 1/2-2 dl finhackad bladpersilja ca 1 dl finhackad färsk mynta ca 2 tsk flytande honung salt och svartpeppar Gör...


0 portioner

Du behöver

  • 2-3 dl matlagningsyoghurt
  • 1 1/2-2 dl finhackad bladpersilja
  • ca 1 dl finhackad färsk mynta
  • ca 2 tsk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Gör så här

1
Häll yoghurten i en skål och rör i hackat kryddgrönt. Smaka av med flytande honung, salt och svartpeppar.

2
Låt gärna såsen stå kallt någon timme eller två före ätdags, så att smakerna mognar ihop.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top