Röd musselsås

Du behöver 2 dl vatten (inkl musselspad) 1 msk fiskfond 1/2 dl ajvar, paprikapuré 1 vitlöksklyfta 1/4 tsk salt 1 dutt kajennpeppar 1 1/2 msk...


2 portioner

Du behöver

  • 2 dl vatten (inkl musselspad)
  • 1 msk fiskfond
  • 1/2 dl ajvar, paprikapuré
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/4 tsk salt
  • 1 dutt kajennpeppar
  • 1 1/2 msk majsstärkelse (majsena)
  • 2 msk finklippt dill
  • ca 100 g skalade musslor från burk

Gör så här

1
Blanda vatten, fond, ajvar, pressad vitlök, salt, kajenn och majsena. Koka upp och låt sjuda några sekunder.

2
Vänd i dill och musslor och servera genast

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top