Läsar-recept

Kycklingfilé med kokosmjölk och chili

Du behöver 4 st kycklingfiléer 1 msk olja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 st burk kokosmjölk 1.5 msk koriander hackad färsk 1 msk...


4 portioner

Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 st burk kokosmjölk
  • 1.5 msk koriander hackad färsk
  • 1 msk garam masala
  • 2 krm chilipeppar torkad

Gör så här

1
Stek kycklingfiléerna i oljan i en stekpanna och krydda med salt och peppar.

2
Ta upp och lägg filéerna åt sidan. Häll kokosmjölken i stekpannan och krydda.

3
Lägg tillbaka filéerna och låt såsen koka ihop något. Servera med ugnsstekta rotfrukter eller grönsaker.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top