Grillad potatissallad

Du behöver 2 st paprikor gula 16 st kokta kalla potatisar små färskpotatais 16 st salviablad olivolja salt Gör så här Skölj och dela paprikorna,...


4 portioner

Du behöver

  • 2 st paprikor gula
  • 16 st kokta kalla potatisar små färskpotatais
  • 16 st salviablad
  • olivolja salt

Gör så här

Skölj och dela paprikorna, tag ur kärnhusen och skär fruktköttet i 16 rejäla bitar. Varva dem på spett med kokt potatis och salviablad. Pensla alltsammans med olivolja, strö på salt och grilla ca 5 minuter, vänd efter halva tiden.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top