Trattkantarellsås

Du behöver 3 msk smör 2 tsk maizena majsstärkelse 2.5 dl buljong (älg) 2 msk vitt vin 1 dl trattkantareller (pulverisera i mortel) 1 krm...


4 portioner

Du behöver

  • 3 msk smör
  • 2 tsk maizena majsstärkelse
  • 2.5 dl buljong (älg)
  • 2 msk vitt vin
  • 1 dl trattkantareller (pulverisera i mortel)
  • 1 krm vitpeppar
  • salt

Gör så här

Koka upp smör, maizena, buljong, vin och kantareller under omrörning. Såsen behöver endast ett uppkok. Smaka av med peppar och salt.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top