Svampsås

Du behöver 1 l svamp rensad smör salt och peppar 2.5 dl lätt crème fraiche Gör så här Fräs ca 1 liter rensad svamp i...


4 portioner

Du behöver

  • 1 l svamp rensad
  • smör
  • salt och peppar
  • 2.5 dl lätt crème fraiche

Gör så här

Fräs ca 1 liter rensad svamp i smör. Salta och peppra. Tillsätt 2,5 dl lätt crème fraiche och låt det snabbt koka ihop.


Kommentar:
Det här receptet ingår Hus & Hems inredare Helena Rääfs robusta höstmiddag. För fler recept klicka på länkarna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top