Senapssås

Du behöver 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap ljus salt och peppar Gör så här 1 1. Blanda crème fraîche och senap. 2...


4 portioner

Du behöver

  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk dijonsenap ljus
  • salt och peppar

Gör så här

1
1. Blanda crème fraîche och senap.

2
2. Smaka av med salt och peppar. Servera i en liten skål bredvid.


Kommentar:
Anna Karin Delin, Trädgårdscaféet Slottsträdgården Ulriksdal, är anvarig för receptet.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top