Myntasky

Du behöver 2.5 dl vatten 1 msk kalvfond 1 msk maizenaredning ljus 1 msk mintgelé salt vit- eller svartpeppar 1.5 msk mynta (eller 1 krm...


4 portioner

Du behöver

  • 2.5 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 1 msk maizenaredning ljus
  • 1 msk mintgelé
  • salt vit- eller svartpeppar
  • 1.5 msk mynta (eller 1 krm torkad)

Gör så här

Koka upp vatten och fond. Red med maizenaredning. Smaksätt med gelé, salt och peppar. Skyn kan förberedas i god tid, men tillsätt inte den färska myntan förrän skyn ska serveras.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top