Kycklinglevermousse på toast

Du behöver 200 g kycklinglever tinad 0.5 st rödlök finhackad 100 g smör 1 tsk salt 1.5 krm svartpeppar 0.5 dl konjak (eau-de-vie, 2-stjärnig) Gör...


10 portioner

Du behöver

  • 200 g kycklinglever tinad
  • 0.5 st rödlök finhackad
  • 100 g smör
  • 1 tsk salt
  • 1.5 krm svartpeppar
  • 0.5 dl konjak (eau-de-vie, 2-stjärnig)

Gör så här

1
1. Bryn lever och lök i lite av smöret.

2
2. Häll på konjaken och låt småputtra under lock eller alfolie ca 10 minuter. Låt svalna.

3
3. Kör i mixer tillsammans med smöret till en slät massa.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top