Vit glögg med ingefära i bit

Du behöver 75 cl muscatvin enkelt, sött 5 cm ingefära torkad i bit 1 st kanelstång äkta 5 cm vaniljstång 1 bitar pomeransskal torkat Gör...


10 portioner

Du behöver

  • 75 cl muscatvin enkelt, sött
  • 5 cm ingefära torkad i bit
  • 1 st kanelstång äkta
  • 5 cm vaniljstång
  • 1 bitar pomeransskal torkat

Gör så här

Koka upp en tredjedel av vinet med kryddorna. Låt vätskan svalna och dra ett par timmar innan den silas, spädes med resterande vin och hettas upp till serveringstemperatur.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top