Kavlade grisar och änglar

Du behöver julmarsipan röd hushållsfärg grön och gul mörk blockchoklad ljus blockchoklad vit kristyr strössel Gör så här 1 Kavla ut en bit marsipan, kanske...


4 portioner

Du behöver

  • julmarsipan
  • röd hushållsfärg grön och gul
  • mörk blockchoklad
  • ljus blockchoklad
  • vit kristyr
  • strössel

Gör så här

1
Kavla ut en bit marsipan, kanske färgad med aningen hushållsfärg, till en 5 mm tjock platta. Samla ihop lite roliga pepparkaksformar och stansa ut figurer. Glöm inte att ibland doppa dem i florsocker för att mandelmassan lättare

2
ska släppa formarna. Figurerna kan du garnera med kristyr och strössel eller doppa i choklad med hjälp av stekspadar och gafflar. Lägg dem på galler att torka. Lossa dem genom att trycka upp dem med fingrarna under gallret. Pensla choklad på undersidan.

3
Garnera översidan med kristyr när chokladen torkat.


Kommentar:
Klicka på länkarna för fler recept på härligt julgodis!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top