Thaikryddad kycklingsoppa

Du behöver 1/2 paket (à 350 g) Thaikyckling (strimlat färskt kycklingkött i marinad) 1 liten burk (165 ml) kokosmjölk ca 4 dl vatten 1/2 paket...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 1/2 paket (à 350 g) Thaikyckling (strimlat färskt kycklingkött i marinad)
  • 1 liten burk (165 ml) kokosmjölk
  • ca 4 dl vatten
  • 1/2 paket (à 80 g) kycklingnudlar
  • 2 dl böngroddar
  • 1/2 tsk salt

Gör så här

1
1. Lägg kycklingstrimlorna i en kastrull. Häll på kokosmjölk och vatten, totalt 6 dl vätska. Koka upp, låt koka 2 minuter.

2
2. Bryt ner nudlar i soppan (tag inte med kryddpåsen i nudelpaketet). Koka ytterligare 3 minuter.

3
3. Lägg i böngroddar och värm upp igen. Smaka av med salt och servera.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top