Sardellröra

Du behöver 1 st ägg nästan hårdkokt och hackat 2.5 st sardellfiléer finhackade 1/2-1 msk parmesanost riven 1 tsk kapris 1.5 krm senap 1 msk...


4 portioner

Du behöver

  • 1 st ägg nästan hårdkokt och hackat
  • 2.5 st sardellfiléer finhackade
  • 1/2-1 msk parmesanost riven
  • 1 tsk kapris
  • 1.5 krm senap
  • 1 msk salladslök eller purjolök

Gör så här

Blanda alla ingredienser. Skeda antingen upp dem på små skivor bröd eller toppa ett snapsglas med sardellröran.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top