Cajunkrydda

Du behöver 0.5 st gul lök 1 krm vitlökspulver 1 tsk paprikapulver 0.5 tsk svartpeppar malen 0.5 tsk spiskummin malen 0.5 tsk senapsfrö malet vitt...


4 portioner

Du behöver

  • 0.5 st gul lök
  • 1 krm vitlökspulver
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0.5 tsk svartpeppar malen
  • 0.5 tsk spiskummin malen
  • 0.5 tsk senapsfrö malet vitt
  • 0.5 tsk cayennepeppar
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk salt

Gör så här

1
Hacka löken fint. Blanda med de övriga ingredienserna.

2
Kryddan är hållbar fyra till sex veckor i kylen.


Kommentar:
Detta är en smakrik kryddblandning från den amerikanska delstaten Louisiana. Den passar bra till kött som grillas men även i jambalaya och gumbo, två heta grytor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top