Äppelglögg

Du behöver 1 l äppeljuice drickfärdig 1 st kanelstång och stjärnanis till garnering Gör så här Häll juice i en kastrull, lägg i kanel och...


10 portioner

Du behöver

  • 1 l äppeljuice drickfärdig
  • 1 st kanelstång och
  • stjärnanis till garnering

Gör så här

Häll juice i en kastrull, lägg i kanel och stjärnanis. Värm upp juicen tills den ryker, sleva upp i muggar eller glas. För att glas inte ska spricka av den heta drycken brukar man sätta en sked i glaset innan man häller i. Då fördelar sig hettan bättre. Garnera i glasen med stjärnanis eller russin.


Kommentar:
Tips:
Kanelstången och aniskapseln från kastrullen kan användas flera gånger om.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top