Krispig kycklingburgare

Du behöver kycklingbröst ca 100 g, en aning tinat kycklingbröst salt svartpeppar olja (olja) 1 st hamburgerbröd stort 1 st rödlök skuren i ringar 0.5...


1 portion

Du behöver

  • kycklingbröst ca 100 g, en aning tinat kycklingbröst
  • salt
  • svartpeppar
  • olja (olja)
  • 1 st hamburgerbröd stort
  • 1 st rödlök skuren i ringar
  • 0.5 st tomat skuren i skivor
  • 0.5 st avokado skuren i skivor
  • 2.5 msk majonnäs
  • 1 msk bostongurka eller liknande
  • oliver
  • sallad

Gör så här

1
1. Skiva kycklingbröstet längs med till ca 3 skivor. Det går jättebra när köttet är lite fruset.

2
2. Salta och peppra.

3
3. Grilla eller halstra skivorna 3-4 minuter på varje sida. Skär lite i köttet så ser du om det är klart.

4
4. Lägg upp av kycklingen på hamburgerbrödet tillsammans med rödlök, tomat och avokado.

5
5. Blanda majonnäsen med gurkan. Klicka den på övriga ingredienser.

6
6. Garnera med oliver och sallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top