Potatis och sardeller

Du behöver 1 portion 1 msk majonnäs (valfri fetthalt) 1/2 tsk dijonsenap 2 potatisar, skivade och kokta 1 ägg, hårdkokt 1 liten röd lök, tunt...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 portion
  • 1 msk majonnäs (valfri fetthalt)
  • 1/2 tsk dijonsenap
  • 2 potatisar, skivade och kokta
  • 1 ägg, hårdkokt
  • 1 liten röd lök, tunt skuren
  • några haricots verts, varma
  • 3-4 sardeller
  • salladsblad (gärna ekbladssallad)
  • persilja
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

1
1. Smaka av majonnäsen med senap.

2
2. Lägg upp av alla ingredienser på tallrik.

3
3. Strö salt och peppar över rätten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top