Du behöver
- 1 skiva kalkonschnitzlar (ca 125 g)
- 1 msk smör eller margarin
- salt
- svartpeppar
- 1.5 skiva cheddarost
- 1 st hamburgerbröd
- hamburgerdressing
- 1.5 st ananasringar
- 2 st paprikaringar
Att servera till:
sallad strimlad
Gör så här
1
1. Stek kalkonköttet i matfettet, 2-3 minuter per sida tills köttet är genomstekt. Salta och peppra.
2
2. Lägg på osten mot slutet av stekningen, så att den börja smälta.
3
3. Rosta brödet eller stek det hastigt i stekpannan.
4
4. Lägg på lite av den strimlade salladen som ska serveras till på brödet. Droppa över lite hamburgerdressing.
5
5. Placera kalkonköttet med osten ovanpå och toppa med ananas- och paprikaringar.
6
6. Servera direkt med sallad.
Tips: Välj glutenfritt hamburgerbröd och ströbröd till eventuell panering om du har celiaki.