Kalkonburgare med ananas

Du behöver 1 skiva kalkonschnitzlar (ca 125 g) 1 msk smör eller margarin salt svartpeppar 1.5 skiva cheddarost 1 st hamburgerbröd hamburgerdressing 1.5 st ananasringar...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 skiva kalkonschnitzlar (ca 125 g)
  • 1 msk smör eller margarin
  • salt
  • svartpeppar
  • 1.5 skiva cheddarost
  • 1 st hamburgerbröd
  • hamburgerdressing
  • 1.5 st ananasringar
  • 2 st paprikaringar

Att servera till:

sallad strimlad

Gör så här

1
1. Stek kalkonköttet i matfettet, 2-3 minuter per sida tills köttet är genomstekt. Salta och peppra.

2
2. Lägg på osten mot slutet av stekningen, så att den börja smälta.

3
3. Rosta brödet eller stek det hastigt i stekpannan.

4
4. Lägg på lite av den strimlade salladen som ska serveras till på brödet. Droppa över lite hamburgerdressing.

5
5. Placera kalkonköttet med osten ovanpå och toppa med ananas- och paprikaringar.

6
6. Servera direkt med sallad.


Kommentar:
Tips: Välj glutenfritt hamburgerbröd och ströbröd till eventuell panering om du har celiaki.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top