Laxtapas

Du behöver 200 g lax tunna skivor av gravad, rimmad eller rökt 0.5 st rödlök hackad 2 st hårdkokta ägg 2 msk kapris 2 msk...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 200 g lax tunna skivor av gravad, rimmad eller rökt
  • 0.5 st rödlök hackad
  • 2 st hårdkokta ägg
  • 2 msk kapris
  • 2 msk hackad persilja

Gör så här

1
Fördela laxskivorna platt på fyra tallrikar.

2
Lägg rödlök, hackade äggvitor, hackade äggulor, kapris och persilja i småskålar. Sätt skålarna på en liten bricka och låt var och en vid bordet strö garneringen ovanpå laxskivorna.

3
Servera nyrostat bröd till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top