Du behöver
- 4 dl vetemjöl
- 1 dl potatismjöl
- 1 dl florsocker
- 200 g smör rumstempererat
- silverkulor (strössel)
- 200 g mjölkchoklad Marabou
Gör så här
1
Blanda vetemjöl, potatismjöl och florsocker i en bunke.
2
Skiva ner smöret. Arbeta ihop till en deg.
3
Kavla ut degen så den blir cirka 1 centimeter tjock.
4
Stansa ut kakor med en stjärnform. Gör försiktigt en grop i mitten. Tryck fast silverkulorna i degen.
5
Lägg kakorna på en bakpappersklädd plåt.
6
Grädda kakorna i 175 graders ugnsvärme 5-10 minuter eller tills kakorna blivit gyllenbruna.
7
Tryck till hålet i kakorna på en gång när de tas ur ugnen.
8
Bryt chokladen i bitar och lägg dem i en skål. Smält chokladen i micron.
9
Fyll hålen i kakorna med smält choklad. Låt stelna.