Kyddstark tofu

Du behöver röd lök (ca 50 g) skuren i klyftor 1.5 st vitlöksklyftor tunt skivade 1 krm chilipeppar 1 krm ingefära 1 krm spiskummin olja...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • röd lök (ca 50 g) skuren i klyftor
  • 1.5 st vitlöksklyftor tunt skivade
  • 1 krm chilipeppar
  • 1 krm ingefära
  • 1 krm spiskummin
  • olja
  • 1.5 dl burk krossade tomater (eller hela, gärna Pomodorini di collina)
  • 100 g naturell tofu tärnad
  • 50 g spenat hel
  • 2 krm råsocker
  • salt

Gör så här

1
1. Fräs löksorter, chilipeppar, ingefära och spiskummin i olja. Tillsätt tomat och låt allt puttra ett par minuter.

2
2. Lägg i tofun och spenaten. Tillaga det hela ytterligare ett par minuter. Smaka av med socker och salt.

3
Servera med tillagade nudlar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top