Minikrustader

Du behöver matlagningsyoghurt ca 1 dl 1/2-1 msk pepparrot nyriven gräslök ca 1 msk finhackad 100 g lax kallrökt skivad bladpersilja Gör så här 1...

Tillagningstid: 20 minuter
15 portioner

Du behöver

  • matlagningsyoghurt ca 1 dl
  • 1/2-1 msk pepparrot nyriven
  • gräslök ca 1 msk finhackad
  • 100 g lax kallrökt skivad
  • bladpersilja

Gör så här

1
Lägg upp de tomma minikrustaderna på ett fat.

2
Blanda matlagningsyoghurten med riven pepparrot och hackad gräslök. Skär den rökta laxen i små remsor/skivor.

3
Rulla/vik ihop dem till små “strutar”. Fyll krustaderna med den smaksatta matlagningsyoghurten och lägg en liten laxstrut i varje.

4
Placera till sist en bladpersiljevimpel i alla krustaderna. Servera direkt så att inte krustaderna mjuknar av pepparrotsyoghurten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top