Citronmarinerat fiskspett

Du behöver 1 kg laxfilé skinnfri 800 g marulksfilé 1 st sats oliv- och pepparmarinad Gör så här 1 Dela fiskköttet i mindre bitar. Tillaga...


8 portioner

Du behöver

  • 1 kg laxfilé skinnfri
  • 800 g marulksfilé
  • 1 st sats oliv- och pepparmarinad

Gör så här

1
Dela fiskköttet i mindre bitar. Tillaga marinaden med citronsaft. Fördela bitarna omväxlande på spett (träspett bör blötläggas först). Lägg fiskspetten i en form och skeda marinaden över.

2
Grilla spetten i oljat halster 3-4 minuter på varje sida.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top