Het tropisk sås

Du behöver 1/2 papaya, i små tärningar 1/2 mango, i små tärningar 1/2 liten honungsmelon, i små tärningar 2 scharlottenlökar, finhackade 1 dl sweet chili...


8 portioner

Du behöver

  • 1/2 papaya, i små tärningar
  • 1/2 mango, i små tärningar
  • 1/2 liten honungsmelon, i små tärningar
  • 2 scharlottenlökar, finhackade
  • 1 dl sweet chili sauce
  • ev. 1 tsk melatin (fryspulver till sylt)

Gör så här

Blanda frukt och chilisås i en skål. Rör eventuellt ner melatin, om såsen känns tunn, och låt stå i kyla minst 10 minuter.


Kommentar:
Till skaldjur, fisk eller kyckling.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top