Hickorymarinad med whisky

Du behöver 1 st gul lök hackad 3 msk whisky essens el. 2 st vitlöksklyftor pressade 1 tsk hickoryessens 2 msk tomatpuré 1 msk vitvinsvinäger...


0 portioner

Du behöver

  • 1 st gul lök hackad
  • 3 msk whisky essens el.
  • 2 st vitlöksklyftor pressade
  • 1 tsk hickoryessens
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 dl rapsolja
  • 1 tsk farinsocker

Gör så här

Blanda samtliga ingredienser i en skål. Lägg ner köttet och låt marinera minst en timme i kylen.


Kommentar:
Passar till nöt, gris och kyckling

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top