Jalapeñoglaze

Du behöver 1/5 dl japansk soja 2 msk balsamivinäger 2 msk rapsolja 2 tsk honung 2 tsk jalapeño (chilifrukt), finhackad 1 msk fransk senap Gör...


0 portioner

Du behöver

  • 1/5 dl japansk soja
  • 2 msk balsamivinäger
  • 2 msk rapsolja
  • 2 tsk honung
  • 2 tsk jalapeño (chilifrukt), finhackad
  • 1 msk fransk senap

Gör så här

Blanda ihop alla ingredienser i en skål. Lägg köttet på grillen och pensla det med glaze under tiden det grillas.


Kommentar:
Passar till kyckling och griskött

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top