Knipplök i grillwok

Du behöver 4 st lök knippor färsk 4 msk grillolja eller klassisk fiskmarinad salt peppar från kvarn Gör så här 1 Skölj lökarna och ansa...

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 4 st lök knippor färsk
  • 4 msk grillolja eller klassisk fiskmarinad
  • salt peppar från kvarn

Gör så här

1
Skölj lökarna och ansa bort mesta blasten. Om blasten är fräsch blir den perfekt att skära ned i sallader. Dela lökarna i halvor och lägg dem i en perforerad grillwokpanna.

2
Pensla med grillolja eller marinad just som lökarna sätts på grillbädden. Grilla 5-8 minuter tills lökarna fått lite färg och börjar bli aningen mjuka.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top