Marinad: Vitlök och persilja

Du behöver 2 msk vitvinsvinäger 2 msk citronsaft 1 dl rapsolja 6 st vitlöksklyftor pressade 1 dl persilja finhackad salt vitpeppar gärna nymalen Gör så...


0 portioner

Du behöver

  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 msk citronsaft
  • 1 dl rapsolja
  • 6 st vitlöksklyftor pressade
  • 1 dl persilja finhackad
  • salt
  • vitpeppar gärna nymalen

Gör så här

Blanda ihop alla ingredienser i en skål. Lägg köttet på grillen och pensla det med glaze under tiden det grillas. Upprepa proceduren ett par gånger.


Kommentar:
Passar till fågel, får, gris, nöt och fisk

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top