Oliv- och pepparmarinad

Du behöver 1 dl olivolja 1 dl gröna oliver 1 msk balsamvinäger el. citronsaft 1 msk citronpeppar grovmalen Gör så här Kärna ur oliverna och...


0 portioner

Du behöver

  • 1 dl olivolja
  • 1 dl gröna oliver
  • 1 msk balsamvinäger el. citronsaft
  • 1 msk citronpeppar grovmalen

Gör så här

Kärna ur oliverna och hacka dem grovt. Blanda ihop alla ingredienser och mixa dem i en mixer. Lägg i köttet och låt det marinera minst en timme i kylen.


Kommentar:
Passar till lamm, nöt, gris och kyckling.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top