Rosmarinpinnar

Du behöver samma grunddeg som till piadina (se passar med) 3 msk hackad färsk rosmarin Till pensling: olivolja grovt havssalt Gör så här 1 Gör...


20 portioner

Du behöver

  • samma grunddeg som till piadina (se passar med)
  • 3 msk hackad färsk rosmarin
  • Till pensling:
  • olivolja
  • grovt havssalt

Gör så här

1
Gör degen som till piadina (se passar med) och blanda i hackad rosmarin. Jäs degen som till piadina. Dela den i cirka 20 delar och trilla varje bit till långa stänger, nästan lika långa som en ugnsplåt. Låt dem jäsa cirka 20 minuter.

2
Sätt ugnen på 225 grader.

3

4
Pensla grissinipinnarna med olja och strö dem med lite grovt havssalt. Grädda pinnarna mitt i ugnen 15-20 minuter tills de är guldgula. Servera som snacks eller till soppa.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top