Kotlett med schnitzelgarnityr

Du behöver 1 (ca 150 g) fläskkotlett med ben 1-2 krm salt 1 krm svartpeppar olja 1-2 dl gröna ärter ca 100 g kulpotatis (från...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 (ca 150 g) fläskkotlett med ben
  • 1-2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • olja
  • 1-2 dl gröna ärter
  • ca 100 g kulpotatis (från butikens frys)
  • Tillbehör:
  • 1 skiva citron
  • 2 sardeller
  • ca 1 msk kapris

Gör så här

1
1. Kotletten saltas och peppras.

2
2. Pensla köttet med olja och grilla den 3-4 minuter på varje sida.

3
3. Tillaga ärter och potatis enligt anvisningarna på förpackningarna.

4
4. Toppa kotletten med garnityret och servera med ärter och potatis.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top