Tandoori potatissallad

Du behöver 5-6 potatisar 1 liten rödlök 1-2 msk kapris 1 1/2 dl gräddfil 1-2 tsk Tandoori currypasta, medium Att servera till: grillad eller stekt...


2 portioner

Du behöver

  • 5-6 potatisar
  • 1 liten rödlök
  • 1-2 msk kapris
  • 1 1/2 dl gräddfil
  • 1-2 tsk Tandoori currypasta, medium
  • Att servera till:
  • grillad eller stekt mager falukorv
  • kokt broccoli
  • sallad
  • bröd

Gör så här

1
1. Skala potatisarna och dela stora exemplar. Skala och skär löken i tunna klyftor. Låt kaprisen rinna av väl.

2
2. Blanda gräddfil och currypasta.

3
3. Koka potatisarna mjuka i lättsaltat vatten. Låt dem rinna av väl och svalna något innan de blandas med lök, kapris och gräddfilssåsen.

4
4. Servera med grillad eller stekt mager falukorv, kokt broccoli, sallad och bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top