Nuoc cham – söt och het

Du behöver 1.5 dl vatten 1 msk risvinäger 1 dl fisksås 1 msk palmsocker eller råsocker 3 st vitlöksklyftor finhackade 1 st röd chilifrukt skivad...


0 portioner

Du behöver

  • 1.5 dl vatten
  • 1 msk risvinäger
  • 1 dl fisksås
  • 1 msk palmsocker eller råsocker
  • 3 st vitlöksklyftor finhackade
  • 1 st röd chilifrukt skivad med kärnor och allt

Gör så här

Rör vatten, risvinäger, fisksås och socker tills sockret löst sig. Tillsätt övriga ingredienser. Låt såsen dra cirka 30 minuter före servering.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top