Glögg med cider och calvados

Du behöver 1 l äppelcider torr 2.5 st kanelstänger 1.5 dl calvados (jäst äppeldryck från systemet) 1 dl råsocker 2 st äpplen ev skalade och...


6 portioner

Du behöver

  • 1 l äppelcider torr
  • 2.5 st kanelstänger
  • 1.5 dl calvados (jäst äppeldryck från systemet)
  • 1 dl råsocker
  • 2 st äpplen ev skalade och ytterst fint tärnade

Gör så här

Hetta upp cidern och kanelstängerna. Tillsätt calvadosen. Smaka av med råsocker. Fördela dryck och äppeltärningar och njut omedelbart.


Kommentar:
Passar bra till glöggfesten.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top