Fiskgryta med kokosmjölk

Du behöver 2 portioner: 1 st herrgårdsgrönsaker (550 g) 1 st burk stora vita bönor (400 g) 2 dl kokosmjölk 1 tsk currypulver 1 tsk...

Tillagningstid: 30 minuter
0 portioner

Du behöver

2 portioner:

1 st herrgårdsgrönsaker (550 g)
1 st burk stora vita bönor (400 g)
2 dl kokosmjölk
1 tsk currypulver
1 tsk malen ingefära
1 tsk salt
400 g fisk (sej, ishavstorsk)

Gör så här

1
1. Lägg grönsakerna i en panna. Spola av bönorna med kallvatten och lägg dem i pannan. Skaka kokosmjölken med curry, ingefära och 1/2 tsk salt. Häll i pannan.

2
2. Halvtina fiskblocket så att det går att dela i fyra bitar. Tryck ned bitarna lite bland grönsakerna i pannan. Strö resten av saltet över fisken.

3
3. Lägg på lock och koka upp. Sjud rätten 10-15 minuter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top