Tonfisktacos

Du behöver 0.5 st tonfisk avrunnen 1 msk bostongurka 1 msk majonnäs 1 msk filmjölk 1 msk tomatketchup 0.5 krm kajennpeppar 1 tsk örtsalt 2...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 0.5 st tonfisk avrunnen
  • 1 msk bostongurka
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk filmjölk
  • 1 msk tomatketchup
  • 0.5 krm kajennpeppar
  • 1 tsk örtsalt
  • 2 st tacoskal
  • salladsblad eller rucola
  • 1 st tomat skivad
  • 1 st avokado skuren i bitar
  • oliver ca 10 gröna
  • syltlökar ca 10
  • 1 tsk kapris

Gör så här

1
1. Blanda tonfisken med gurka, majonnäs, filmjölk, ketchup, kajenn och örtsalt.

2
2. Fyll tacoskalen med röran och fördela resten av ingredienserna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top