Du behöver
- Cirka 400 g kycklingfilé
- 2 msk olivolja
- 1 msk japansk soja
- 2 msk mango chutney
- svartpeppar
- 1 påse (500 g) wokgrönsaker
- Till stekning:
- 1 msk olivolja
Gör så här
1
1. Strimla kycklingköttet.
2
2. Rör samman olivolja, soja, mango chutney och nymald svartpeppar i en skål. Bland ned kycklingköttet. Låt stå medan riset kokas.
3
3. Hetta upp oljan i en stek- eller wokpanna. Tillsätt köttet och låt det steka under omrörning tills det är helt och hållet genomstekt. Ta upp köttet.
4
4. Lägg wokgrönsakerna i stekpannan. Tillsätt lite mer fett om det behövs. Stek grönsakerna 6-7 minuter.
5
5. Lägg tillbaka det stekta köttet och låt alltsammans bli varmt. Servera med kokt ris och en sallad.