Skinksallad

Du behöver 0.5 st gul lök 250 g skinka kokt eller rökt 1 dl majonnäs 1.5 dl crème fraîche eller kesella salt och vitpeppar 1...


4 portioner

Du behöver

  • 0.5 st gul lök
  • 250 g skinka kokt eller rökt
  • 1 dl majonnäs
  • 1.5 dl crème fraîche eller kesella
  • salt och vitpeppar
  • 1 dl hackad gräslök

Till garnering:

hackad gräslök

Gör så här

Skala och finhacka löken. Hacka skinkan i små bitar. Blanda majonnäs, crème fraiche eller kesella, salt, peppar och gräslök. Blanda med lök och skinka. Låt stå svalt. Bred skinksalladen på skivor av grovt rågbröd och garnera med hackad gräslök.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top