Du behöver
- 1 dl köpt tikka masalasås
- 1/2 dl vatten
- 1/2 paket (7-8 st) quornnuggets eller kycklingnuggets
- Kryddig kål
- 1/2 msk olja
- 1 krm spiskummin
- 1/2 tsk fänkålsfrön
- 1 dl strimlad purjolök
- 150 g strimlad vitkål
- 1/2 dl vatten
- salt
Gör så här
1
1. Koka upp tikka masalasås och vatten i en kastrull. Lägg
2
i nuggets och låt dem bli genomvarma.
3
2. Hetta upp olja i en kastrull. Fräs kryddorna en aning under omrörning. Lägg ner purjo och kål. Fräs en minut under omrörning. Häll på vatten och lägg omedelbart på lock. Småkoka kålen 5 minuter. Smaka av med salt.
4
3. Servera rätten med kokt ris.
Tips! Den kryddiga kålen är god att servera till stekt fiskfilé. grillad kycklingfilé eller korv.