Nuggets tikka masala

Du behöver 1 dl köpt tikka masalasås 1/2 dl vatten 1/2 paket (7-8 st) quornnuggets eller kycklingnuggets Kryddig kål 1/2 msk olja 1 krm spiskummin...

Tillagningstid: 30 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 1 dl köpt tikka masalasås
  • 1/2 dl vatten
  • 1/2 paket (7-8 st) quornnuggets eller kycklingnuggets
  • Kryddig kål
  • 1/2 msk olja
  • 1 krm spiskummin
  • 1/2 tsk fänkålsfrön
  • 1 dl strimlad purjolök
  • 150 g strimlad vitkål
  • 1/2 dl vatten
  • salt

Gör så här

1
1. Koka upp tikka masalasås och vatten i en kastrull. Lägg

2
i nuggets och låt dem bli genomvarma.

3
2. Hetta upp olja i en kastrull. Fräs kryddorna en aning under omrörning. Lägg ner purjo och kål. Fräs en minut under omrörning. Häll på vatten och lägg omedelbart på lock. Småkoka kålen 5 minuter. Smaka av med salt.

4
3. Servera rätten med kokt ris.


Kommentar:
Tips! Den kryddiga kålen är god att servera till stekt fiskfilé. grillad kycklingfilé eller korv.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top