Tacohjärtan med sallad

Du behöver 1 (50 g) gul lök, finhackad 50-75 g köttfärs olja 1 tsk mexikansk kryddmix (paprika, lök, salt, oregano, kakaopulver, vitlök) 1/2 dl majskorn...

Tillagningstid: 30 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 (50 g) gul lök, finhackad
  • 50-75 g köttfärs
  • olja
  • 1 tsk mexikansk kryddmix (paprika, lök, salt, oregano, kakaopulver, vitlök)
  • 1/2 dl majskorn
  • 1/4-1/2 paprika, skuren i små bitar
  • 1 portion våffelmix från pulver
  • Tillbehör:
  • sallad, typ ekblad
  • salsasås eller ketchup

Gör så här

1
1. Bryn lök och färs i olja. Smaka av med kryddmixen.

2
2. Tillsätt majs och paprika. Låt fräsa några minuter.

3
3. Grädda våfflor och fördela färsen.

4
4. Servera med salsasås eller ketchup och med sallad.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top